Forside
 Udvikling
 POS
 Webshop/Netbutik
 D-CMS
 D-SMS
 C5/XAL
 Referencer
 Kontakt
Denus
Østergade 7h
8600 Silkeborg
Tlf: 26 34 86 76
www.denus.dk

Søgemaskine- og brugervenligt CMS system fra Denus

Med et CMS system fra Denus er du hjulpet godt på vej til bedre placeringer i søgemaskinerne. Det er nemt at oprette, redigere og slette sider, som automatisk optimeres til gode placeringer i søgemaskinerne.

Fordele ved D-CMS

Der er flere fordele ved at vælge vores CMS løsning. Nogle af dem er listet herunder:

Fleksibelt design

Når du opretter en side i D-CMS, så vælger du samtidig hvilken "indpakning" (hvilket design) siden skal præsenteres i. Det er let, og er ekstremt brugbart i forbindelse med en relancering af en eksisterende hjemmeside, fordi du slipper for at skulle oprette alting på ny - du skifter ganske enkelt bare designet.

Features

Vores egenudviklede CMS løsning hedder D-CMS, og er en standardiseret løsning, hvortil der kan tilprogrammeres alt efter behov. Vi har udviklet dette system, så fundamentet for en fornuftig hjemmesideløsning er på plads allerede fra starten. Et af de primære fokusområder har været at bygge et søgemaskinevenligt CMS system, der giver dig gode placeringer i søgemaskinerne.

Bl.a er det muligt at få et Nyheds / event modul koblet på. Her kan man et oprette og administrere tiltag. Systemet kan selv fjerne nyhederne når de bliver gamle og lægge dem i arkiv. Der kan tilføjes et RSS feed som dannes ud fra nyhederne.

Vil du vide mere om D-CMS?

Har du spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os på info(snabela)denus.dk