Forside
 Udvikling
 POS
 Webshop/Netbutik
 D-CMS
 D-SMS
 C5/XAL
 Referencer
 Kontakt
Denus
Østergade 7h
8600 Silkeborg
Tlf: 26 34 86 76
www.denus.dk

Webshop/Netbutik

Vi henviser til vores website www.startnetbutik.dk

Ved vores webshop er nøgleordene brugervenlighed og søgemaskineoptimering. Går du med en drøm om at starte ny virksomhed, Kan dette være en god og billig måde at komme igang på. Bestil en demoshop helt uforpligtende her.

Brugervenlighed

Vi har lagt meget vægt på at shoppens kontrolpanel er nemt og overskuelig. Det letter både vores og din arbejdsgang. Jo mindre du er i tvivl om, jo mindre tid bruger du på det ønskede resultat. Samtidig vil vi have mere tid til den egentlige support og videreudvikling af produkterne.

Din shop

Vi ønsker at i som kunde for lige den shop i havde drømt om. Derfor er vi meget fleksible hvad angår tilpasninger. Det er muligt at få skræddersyet lige den løsning i gerne vil have, hvis ikke at modulerne dækker jeres behov. Tilpasninger til shoppen sker på timebasis.

Service

Under dit testforløb og/eller din opstart, vil der blive taget god hånd om dig. Du vil blive hjulpet godt igang så du er tilfreds når du for alvor går i luften. Under testforløbet vil vi ligeledes kontakte dig for at høre om der måtte være eventuelle spørgsmål.

Vores hjælp er bredere end hos andre. Vi rådgiver ligeledes om alle andre praktiske ting vedr. opstart af virksomhed eller bare netbutik. Vi har stor erfaring og kan derfor svare på mange spørgsmål som går ud over de alm. pratiske relaterede til netbutikken. Derfor ser vi lige så meget os selv som en sparingspartner for dig der ønsker det. Et godt samarbejdsforhold giver det bedste resultat for begge parter.

Søgemaskineoptimeret

Der er i shoppen lagt vægt på at du som kunde for gode placeringer hos søgemaskinerne. Men du skal være opmærksom på at det også kræver en indsats fra dig. Bl.a. betyder det noget hvordan du skriver din tekst og hvilke søgeord du vælger at ville findes på. Det kan også for nogle være en god ide at købe ekstra hjælp udefra.

Bestil demoshop

Bestil og prøv helt uforpligtende vores webshop. Du kan bestille en demo online HER. Herefter vil du modtage information og blive hjulpet godt i gang så du får det bedste ud af din prøveperiode.